Bakan Şimşek: Enflasyon düşmeye devam edecek (2)

EŞİYLE KALEİÇİ'Nİ GEZDİ Kemer İlçesi'nde Vergi Dairesi Başkanlıkları Yıllık Değerlendirme ve Hedef Toplantısı'nda konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğleden sonra Antalya'ya gelerek kentin turistik yerlerini gezdi. Bakan Şimşek,...

07 Şubat 2015 Cumartesi 18:01
Bakan Şimşek: Enflasyon düşmeye devam edecek (2)






EŞİYLE KALEİÇİ'Nİ GEZDİ
Kemer İlçesi'nde Vergi Dairesi Başkanlıkları Yıllık Değerlendirme ve Hedef Toplantısı'nda konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğleden sonra Antalya'ya gelerek kentin turistik yerlerini gezdi. Bakan Şimşek, eşi Esra Şimşek, Antalya Valisi Muammer Türker ve eşi Filiz Türker ile birlikte tarihi Kaleiçi'ni gezdi. Kaleiçi'ne Hadrian Kapısı'ndan girerek Kesik Minare civarı ve ardından Mermerli Plajı'nın bulunduğu alana gelen Bakan Şimşek ve beraberindekiler burada Akdeniz'e karşı çay içti ve bir süre deniz manzarası eşliğinde oturup sohbet etti.
Bakan Şimşek ve beraberindekiler ardından da iskeleden Yat Limanı'na indi. Çok sayıda vatandaşla fotoğraf çektiren ve sohbet eden Şimşek, Vali Türker ile birlikte tarihi mekan Kaleiçi'ne bakmak istediklerini belirterek, “Maşallah Kaleiçi çok güzel olmuş. Yeni sezona hazırlıklar var herhalde. Vatandaşlarımız ve esnafla sohbet ettik" dedi.

Antalya'nın en önemli tarihi turizm merkezlerinden olan Kaleiçi'ne yıllar önce, siyasete atılmadan bir defa geldiğini belirten Bakan Şimşek, “Antalya bizim için çok çok önemli bir turizm merkezi. Türkiye için dünya açısından. Dolayısıyla Antalya'ya biz ayrı bir önem veriyoruz. Antalya'nın bizim nezdimizde çok apayrı bir önemi, anlamı var. Antalya'nın gelişmesi, kalkınması için turizm sektörünün daha da büyümesi içi gereken her türlü desteği zaten veriyoruz. Bu mekanların bu kadar hızlı, tarihi ve kültürel dokusuna uygun olarak gelişmesi de ayrı bir sevinç kaynağı" diye konuştu.
Yat Limanı'nda karşılaştığı gelin ve damada mutluluklar dileyen Bakan Şimşek ve beraberindekiler daha sonra Barut Otel'e geçti.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, ()

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.