Bandırma'da otobüs kazası; 19 yaralı var

Yoğun kar yağışı ile birlikte kazalar da arttı. Bandırma'da kontrolden çıkan yolcu otobüsü kayarak devrildi. Kazada 19 vatandaş yaralandı.

19 Ocak 2016 Salı 00:59
Bandırma'da otobüs kazası; 19 yaralı var






Bandırma'da otobüs kazası; 19 yaralı var

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda, bir yolcu otobüsü kayarak devrildi. Kazada 19 kişi hafif
şekilde yaralandı.

Son dakika Bandırma, Çanakkale’den Bandırma’ya gedine içinde 19 yolcusu bulunan 34 KH 505 plakalı bir yolcu otobüsü, ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Marmara Koyunculuk Araştırma Enstitüsü yakınlarında yoğun kar yağışı ve tipinin etkisiyle kayganlaşan yolda kayarak yol kenarına yan yattı.

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan 19 kişi olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaygan hale gelen yolda başka kazaların yaşanmaması için yolun bir şeridini araç geçişine kapadı. Uzun araç kuyruğunun oluştuğu yolda belediye ekiplerinin tuzlama çalışması yapmasının ardından yol tekrardan trafiğe açıldı.

16 KİŞİ TABURCU EDİLDİ

Hastaneye kaldırılan 19 kişiden 16'sının ayakta tedavisi yapılırken, 3 kişinin müşahade altına alındığı öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 19.01.2016 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.