Beyaz- Candan Erçetin atışması, hocalarının adaylığına karşı çıkan öğrencilere de ilham oldu

İZMİR'deki Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal'ın, milletvekiliği için istifa etmesi öğrencilerini üzdü. Öğrencileri, Beyaz- Candan Erçetin atışmasından esinlenerek...

11 Şubat 2015 Çarşamba 17:23
Beyaz- Candan Erçetin atışması, hocalarının adaylığına karşı çıkan öğrencilere de ilham oldu






İZMİR'deki Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal'ın, milletvekiliği için istifa etmesi öğrencilerini üzdü. Öğrencileri, Beyaz- Candan Erçetin atışmasından esinlenerek hocalarına siyasete girmeme çağrısı yaptı. Ak Parti'den aday olacak olan Uysal ise, ilk vaadini onlara verdi ve kampüsün bulunduğu alana metro getirmek için çabalayacağını söyledi.
Bürokratların milletvekilliği adaylığı için istifalarında dün son gündü. İstifa eden bürokratlardan birisi de, Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal oldu. Ancak diğer bürokratların aksine Uysal'ın milletvekilliği isteği, en güvendiği seçmenlerinden öğrencilerinin itirazıyla karşılaştı. Diş hekimliği bölümü öğrencileri, Prof. Dr. Tancan Uysal'ın, adaylıktan çekilmesi için espirili bir şarkıya klip çekip mesaj gönderdi. Öğrenciler bunu yaparken Türkiye'de günlerce konuşulan Beyaz - Candan Erçetin atışmasındaki şarkılardan esinlendi. Öğrenciler de, Candan Erçetin'in şarkısının sözlerini değiştirip, okullarında klip çekti. Ardından da bu klibi, sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.
İLK VAADİ ÖĞRENCİLERİNE OLDU
Kendi sosyal paylaşım sitesinde görünce klipten haberdar olan Prof. Dr. Tancan Uysal, izleyince büyük heyecan duyduğunu söyledi. Siyasete atılma fikrini, yaklaşık 10 gün önce ilk olarak öğrencileriyle paylaştığını anlatan Uysal, "O zaman dersten zaman zaman izin alıp kaçıyorlardı. Demek ki o zamanlarda bu şarkıyı planlamışlar. Ben iki ya da üç gün önce çekip hazırladıklarını düşünüyorum. İzleyince heyecan duydum. İşlerini bırakıp yoğun bir çabayla, güzel bir klip ortaya çıkarmışlar" dedi. Bu arada öğrencilerin itirazına rağmen artık istifa ettiğini ve bu yolda yürüyeceğini ifade eden Prof. Dr. Tancan Uysal, ilk vaadini de onlara verdi, kampüsün bulunduğu alana metro getirmek için çabalayacağını söyledi.


FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.