BODRUM'U SAĞLAĞANAK YAĞMUR VURDU VATANDAŞLAR EVLERİNE DÖNEMEDİ

Yaşar ANTER - Osman URAS / BODRUM (Muğla), ()- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bu akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ilçede hayatı felç etti. İşten çıkanlar sele dönen sokaklar nedeniyle saatlerce evlerine ulaşamadı. Bodrum'da...

08 Aralık 2014 Pazartesi 22:41
BODRUM'U SAĞLAĞANAK YAĞMUR VURDU VATANDAŞLAR EVLERİNE DÖNEMEDİ






BODRUMU SAĞLAĞANAK YAĞMUR VURDU VATANDAŞLAR EVLERİNE DÖNEMEDİ

Yaşar ANTER - Osman URAS / BODRUM (Muğla), ()- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bu akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ilçede hayatı felç etti. İşten çıkanlar sele dönen sokaklar nedeniyle saatlerce evlerine ulaşamadı.

Bodrum'da bu akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış, şehir merkezindeki birçok cadde ve sokakta su baskınlarına neden oldu. Akşam saatlerinde işlerinden çıkanlar dereye dönen sokaklardan evlerine ulaşmakta zorluk çekti, bazı vatandaşlar ise arkadaşlarını sokağın karşı tarafına sırtlarına alarak geçirebildi. Bazı araçlar ise yollarda kaldı. Bitez Mahallesi'nde sitelerin bulunduğu sokaklarda su yüksekliği 70 santimetreyi geçince yollar kullanılamaz hale geldi. Bazı semtlerde elektrik kesintileri meydana geldi. Bodrum Belediyesi ekipleri ile trafik ekipleri alarma geçti. Yaklaşık saatte 60 kg yağışın düştüğü Bodrum'da sağanak yağışın yarın akşam saatlerine kadar etkili biçimde devam edeceği vatandaşların sel baskınlarına karşı sık sık uyarıldığı belirtildi.

FOTOĞRAF 

Anahtar Kelimeler:
BODRUM SAĞLAĞANAK YAĞMUR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.