Bolu'da esrarengiz olay, Anne ve oğlu kayıp

29 Nisan 2016 Cuma 18:57
Bolu'da esrarengiz olay, Anne ve oğlu kayıp






Bolu'da esrarengiz olay, Anne ve oğlu kayıp

Bolu'da, anne ve oğlunun oturduğu  apartman dairesinden gelen gaz kokusunu fark eden komşuları polise haber verdi. Balkondan içeriye giren ekipler mutfaktaki ocağın açık, doğalgaz borusunun da yerinden çıkarıldığını fark etti. İçerideki gaz miktarının patlama derecesine geldiği tespit edilince 4 katlı bina tahliye edilirken, kayıp anne ve oğlu aranıyor.
Olay, Köroğlu Mahallesi Yağmur Sokak üzerinde bulunan Özgür Apartmanı'nda meydana geldi. Apartman sakinleri, 38 yaşındaki Özlem Aydın ve oğlu 24 yaşındaki Erhan Aydın'ın oturduğu ikinci kattaki daireden gelen gaz kokusunu fark etti. Zile basmalarına ve telefonla aramalarına rağmen anne ve oğluna ulaşamayan komşuları polise haber verdi. Gelen polis ekibi, alışveriş merkezinde çalışan Erhan Aydın'ın işe gitmediğini detespit edince balkondan eve girmek için itfaiyeden yardım istedi.

2 İTFAİYE ARACI DA ARIZALI ÇIKTI

Gelen itfaiye aracının merdiveni arızalanınca ikinci araç istendi. Gelen ikinci araç da arızalandı. Bu sırada polis ve itfaiye ekipleri kapıyı açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine polis ve itfaiye ekipleri, getirilen seyyar itfaiye merdiveniyle balkondan içeriye girdi. Evde kimse bulunmazken, mutfaktaki ocağın açık, doğalgaz borusunun da yerinden çıkarıldığı belirlendi. Doğalgaz firması görevlisinin yaptığı ölçümde içerideki gaz oranının patlama derecesine geldiği saptandı. Bunun üzerine doğalgaz hattı kesilen bina tahliye edildi, evin de tüm camları ve kapıları açıldı.

KAYIP ANNE VE OĞLU ARANIYOR

Evin havalandırılmasından sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri içeride inceleme yaptı. Yapılan araştırmada evde oturan Özlem Aydın ve oğlu Erhan Aydın'ın, sabah gelen iki kişiyle birlikte evden çıktıkları anlaşıldı. Özlem Aydın ile 3 yıl önce ölen eşinin ilk evliliğinden olan çocukları arasında oturdukları evin paylaşımı konusunda sorun olduğu belirlendi. Erhan Aydın'ın, yakın arkadaşlarına sürekli Denizli'de yaşayan üvey kardeşleri tarafından tehdit edildiklerini söylediği kaldedildi. Erhan Aydın ve annesinin, üvey kardeşleri tarafından kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

EVDE KANLI BIÇAK VE ELBİSELER BULUNDU

Bolu'da, kayıp Özlem Aydın ve oğlu Erhan Aydın'ın evinde Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi ile birlikte Cumhuriyet Savcısı da inceleme yaptı. Evde yapılan incelemede kanlı bıçak ve kanlı elbiseler bulundu. Yatağın üzerinde de kan izlerine rastlandı. Evdeki eşyaların da dağınık olduğu belirlendi. Evde tespit edilen deliller incelenmek üzere Emniyet'e götürüldü. Polis, evde saldırıya uğrayıp kaçırılmış olabileceklerini düşündüğü anne ve oğlunu bulma çalışmalarını sürdürüyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.