Bugün hava nasıl olacak, son hava durumu tahminleri

Kırlangıçlar gelmeye başladı, cemre toprağa düşeli çok oldu, Bugünden itibaren yurdun batı ve tüm kıyı bölgelerinde hava sıcakları artıyor, baharın müjdecisi çiçekler çoktan açmaya başladı.

29 Mart 2016 Salı 09:09
Bugün hava nasıl olacak, son hava durumu tahminleri






Bugün hava nasıl olacak, son hava durumu tahminleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile sabah ilk saatlerde Sivas çevrelerinde yağış bekleniyor.

Yağışların genellikle yağmur, Sivas çevreleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, güney, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli (30-50 km/saat) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 9

İstanbul
: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 14

İzmir: Az bulutlu 18

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 21

Antalya: Parçalı bulutlu 20

Samsun: Parçalı bulutlu 12

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 3

Diyarbakır: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13
Son Güncelleme: 29.03.2016 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.