Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: Biz işimize devam ediyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe istifa edeceği iddialarına ilişkin, "Ben o konuda herhangi bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. Biz işimize devam ediyoruz." dedi.

20 Ekim 2017 Cuma 14:32
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: Biz işimize devam ediyoruz






İSTANBUL - (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, istifa edeceği iddialarına ilişkin "Biz işimize devam ediyoruz." dedi.

Altepe, Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in vefatının 14. yılı etkinliklerine katılmak için gittiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'dan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının soruları üzerine Altepe, Saraybosna'da, Cumhurbaşkanlığı'nın programı doğrultusunda sponsoru oldukları İzzetbegoviç'in hayatını anlatan özel tanıtım filminin gösterimine katıldıklarını söyledi. Altepe, buradaki programları tamamlayarak Türkiye döndüklerini anlattı.

Bir gazetecinin "Belediye Başkanlığı'ndan istifa edecek misiniz?" sorusuna Altepe, "Ben o konuda herhangi bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. Biz işimize devam ediyoruz." karşılığını verdi.

Muhabir: İzzet Taskiran

Son Güncelleme: 20.10.2017 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.