Çanakkale'de deniz ulaşımına poyraz engeli

ÇANAKKALE'de kuvvetli poyraz fırtınası nedeniyle Gökçeada ile Bozcaada ile boğaz hattındaki Gelibolu-Lapseki ile Gelibolu-Çardak feribot seferleri 9 saat süreyle iptal edildi. Gece yarısından itibaren etkili olmaya başlayan kuvvetli poyraz...

10 Şubat 2015 Salı 11:05
Çanakkale'de deniz ulaşımına poyraz engeli






ÇANAKKALE'de kuvvetli poyraz fırtınası nedeniyle Gökçeada ile Bozcaada ile boğaz hattındaki Gelibolu-Lapseki ile Gelibolu-Çardak feribot seferleri 9 saat süreyle iptal edildi.
Gece yarısından itibaren etkili olmaya başlayan kuvvetli poyraz fırtınası nedeniyle Çanakkale'de deniz ulaşımında aksamalar görülmeye başladı. Gelibolu-Lapseki ve Gelibolu-Çardak arasındaki feribot seferleri saat 01.00'den itibaren durdu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bu iki hatta feribot seferleri 9 saat sonra yeniden başladı. Sefer yapılamayan saatlerde iskelelerde bekleyen TIR'lar yaklaşık 1 kilometreyi bulan kuyruk oluşturdu. Küçük araçlar ise Çanakkale-Eceabat hattına yönlendirildi.
Gestaş firması, fırtına nedeniyle Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli arasında gün içindeki tüm seferlerin de iptal edildiğini duyurdu. Çanakkale'de deniz ulaşımı sadece Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattından sağlanabildi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.