Çanakkale'de Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı Yıldönümü Kutlandı

Ersan KÜÇÜKKURU/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE Boğaz ve Garnizon Komutanlığı, Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü için tören düzenledi. Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri...

27 Eylül 2014 Cumartesi 13:11
Çanakkale'de Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı Yıldönümü Kutlandı






Ersan KÜÇÜKKURU/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE Boğaz ve Garnizon Komutanlığı, Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü için tören düzenledi.
Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü için Nara Burnu'ndaki Barbaros Şehitliği'nde düzenlenen törene Vali Vekili Cezmi Batuk, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Belediye Başkanı Vekili Ali Sürücü, Avustralya Çanakkale Konsolosu Nicholas Sergi, daire müdürleri ve askerler katıldı. Protokolün şehitlikteki anıta çelenk sunmasının ardından şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada bir manga asker saygı atışı yaparken törene katılanlar askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı'nı okudu.
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu'nun günün önemine ilişkin mesajının okunmasının ardından tören Vali Vekili Cezmi Batuk'un şehitlik defterini imzalamasıyla son buldu. Protokol üyeleri daha sonra Barbaros Şehitliğini gezdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.