Çekimler bitti soluğu Bodrum'da aldı

Osman URAS/BODRUM(Muğla), ()- OYUNCU, komedyen Ata Demirer, sinema filmi çekimleri tamamlandıktan sonra soluğu turizm cenneti Bodrum'da aldı. Ata Demirer, Baş rolünde Demet Akbağ'ın da yer aldığı Hakan Akgül'ün yönettiği, senaryosu...

04 Nisan 2015 Cumartesi 14:16
Çekimler bitti soluğu Bodrum'da aldı






Osman URAS/BODRUM(Muğla), ()- OYUNCU, komedyen Ata Demirer, sinema filmi çekimleri tamamlandıktan sonra soluğu turizm cenneti Bodrum'da aldı.
Ata Demirer, Baş rolünde Demet Akbağ'ın da yer aldığı Hakan Akgül'ün yönettiği, senaryosu kendisine ait 'Niyazi Gül Dört Nala' filminin çekimleri ardından yorgunluğunu Bodrum'da attı. Kent merkezinde gezinti yapan, hayranlarını kırmayıp fotoğraf çektiren Demirer, yoğun ilgi gördü. Demirer, Neyzen Tevfik Caddesi'nde gezerken, limanda bağlı teknesine bakım yapan Bodrum'un yaşayan efsane sünger avcısı 'Aksona' lakaplı Mehmet Baş ile de sohbet etti. Akşam saatlerinde bir restoranda arkadaşları ile yemek yiyen Demirer'in, hava karardıktan sonra geldiği ve gecenin ilerleyen saatlerinde ayrıldığı mekanda oldukça neşeli göründü.
Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi'nden, sosyal paylaşım sitesinde 'Maziye bir bakıver' sözleriyle amfora fotoğrafı paylaşan Demirer, yeni filmiyle ilgilide paylaşımlar yaptı. "Demet ablamla 6'ncı filmimizi de bitirdik çok yaşa büyük komedyen, ablaların şahı" diyen Demirer 'in başrolde yer aldığı 'Niyazi Gül Dört Nala' adlı filmin 8 Mayıs'ta gösterime gireceği açıklandı.


FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.