Cem Yılmaz, Marka Konferansı'nda Arif V 216'yı anlattı

- Arçelik, sponsoru olduğu Marka Konferansı'nda komedyen Cem Yılmaz'ın 5 Ocak'ta vizyona girecek Arif V 216 filmini anlattığı bir oturuma ev sahipliği yaptı

15 Aralık 2017 Cuma 11:36
Cem Yılmaz, Marka Konferansı'nda Arif V 216'yı anlattı






İSTANBUL (AA) - Ev teknolojileri markası Arçelik, sponsoru olduğu Marka Konferansı'nda komedyen Cem Yılmaz'ın 5 Ocak'ta vizyona girecek Arif V 216 filmini anlattığı bir oturuma ev sahipliği yaptı.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, iş dünyasının fikir platformu Marka Konferansı'na sponsor olarak destek verdi.

Konferansta, kahve yapan robotuyla ziyaretçileri karşılayan Arçelik, Cem Yılmaz'ın katılımıyla "Sinema Aşkı ve Ortak Değer Olarak Yeşilçam" adlı bir oturum düzenledi.

Oturum, Arçelik'in ana sponsor olduğu, 5 Ocak'ta vizyona girecek Arif V 216 için çekilen reklam filminin gösterimiyle başladı. Arçelik'in marka karakterleri Çelik ve Çelik Naz'ın da rol aldığı reklam filminin ardından Arif V 216'da emeği geçen set çalışanları ve oyuncuların filmin çekim aşamalarıyla ilgili görüşlerini paylaştıkları röportajlardan oluşan bir video da izletildi.

Cem Yılmaz, Arif V 216'nın arkasında büyük bir emek bulunduğunu, kalabalık bir ekibin bir yıl boyunca film için özveriyle çalıştığını anlattı.

Başarı için işini aşkla yapmanın önemini vurgulayan Cem Yılmaz, "İşini aşkla yapmak yetmiyor. Bu aşkın karşılıklı olması, işin de sizi sevmesi lazım." ifadelerini kullandı.

Arif V 216'da eski Yeşilçam filmlerine özlemi hicvettiğini belirten Cem Yılmaz, filmin eğlenceli ve komik olmasının yanı sıra "İyi insanlar sadece filmlerde mi olur?" sorusuna yanıt aradığını kaydetti.

Cem Yılmaz, özellikle büyük bütçeli yapımlarda sponsorların desteğinin önemine işaret ederek, "Filmin içindeki sponsor, filmin yapımında katkıda bulunan, ekibi bir araya getiren ekonomiye destek veren kuruluş anlamına geliyor. Bizim filmimizin sponsoru Arçelik de bu emeğe destek verdi." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.