Çifte silahlı esrarengiz kişi balkondan para saçtı

İstanbul Kumkapı'da elinde çifte silahla bir bankanın bulunduğu binanın üçüncü katındaki balkonuna çıkan kişi, elindeki paraları havaya saçıyor

27 Nisan 2016 Çarşamba 18:40
Çifte silahlı esrarengiz kişi balkondan para saçtı






Çifte silahlı esrarengiz kişi balkondan para saçtı

Kumkapı'da balkon'dan para saçan adam, İstanbul Kumkapı'da elinde çifte silahla bir bankanın bulunduğu binanın üçüncü katındaki balkonuna çıkan kişi, elindeki paraları havaya saçıyor. Semih Bulut adlı kişinin bu eylemi neden yahtığı henüz bilinmiyor.

Polis ekipleri silahlı vatanodaşı teslim olması için ikna etmeye çalışıyor. Olay yerine "uzlaşmacı polis" çağrıldı. Polisin silahını bırakarak aşağı inmeye ikna etmeye çalıştığı kişinin kimliği henüz bilinmiyor. Elindeki paraları yola savuran kişinin sık sık yoldan geçen vatandaşlara seslendiği bildiriliyor.


Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, babası bankaya yüklü miktarda borcu bulunan Semih Bulut adlı kişi, Kumkapı Çiftegelinler Caddesi üzerinde bulunan banka şubesine pompalı tüfek ve tabancayla girerek kasadan bir miktar para aldı. Bu sırada, ihbar üzerine polis ekiplerinin geldiğini fark eden zanlı, aynı binanın çatı katı balkonuna çıktı. Semih Bulut, zaman zaman silahla havaya ateş açarak, elindeki deste deste paraları balkondan havaya saçtı.

Polis ekipleri sokakta geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerine "uzlaşmacı polis" çağrıldı. Aynı dakikalarda Özel Harekat polisleri de bina çevresinde önlem aldı.

Uzlaşmacı polisin ikna çabaları halen devam ediyor.

Zanlının zaman zaman elindeki para destelerini balkondan saçtığı dikkat çekti.
Son Güncelleme: 27.04.2016 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.