Citroen'den şubat ayında sıfır faiz ve takas imkanı

- Citroen, şubat ayında C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo Maxi Panel, Berlingo combi modellerinde 20 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz kampanyası düzenliyor

05 Şubat 2018 Pazartesi 15:11
Citroen'den şubat ayında sıfır faiz ve takas imkanı






İSTANBUL (AA) - Citroen, şubat ayında C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo Maxi Panel, Berlingo combi modellerinde 20 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Citroen açıklamasına göre, yakıt verimliliği, yüksek performans ve çevreci özellikleri ile öne çıkan benzinli ve dizel motorlarını üstün konfor özellikleriyle birleştiren Citroen modellerinde avantajlar şubat ayında da devam ediyor. Firma, şubat ayında müşterilerine binek ve hafif ticari araçlarında uygun faiz ve ödeme koşulları sunacak.

Citroen müşterileri, şubat ayında C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo Maxi Panel, Berlingo combi modellerine 20 bin TL’ye 12 ay 0 faiz, Jumpy Panelvan, Jumpy Space/Space Tourer modellerine de 50 bin TL’ye 25 ay 0 faiz avantajı ile sahip olabilecek. 2017 model C4 Picasso 5K ve 7K Feel versiyonlarında da müşterilere 2 bin TL takas avantajı getiriliyor.



Anahtar Kelimeler:
Citroen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.