Çocuğuna tasma takıp gezmeye çıkarmış

Taksim'de turist bir kadının çocuğunu köpek tasmasını andıran bir kordonla gezdirmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

10 Nisan 2018 Salı 10:32
Çocuğuna tasma takıp gezmeye çıkarmış






Çocuğuna tasma takıp gezmeye çıkarmış

İstanbul Taksim Meydanı'nda köpeğini gezdirmeye çıkan bir vatandaşla, çocuğunu yürüyüşe çıkaran bir kadının uyguladığı yöntem yanyana gelince vatandaşları şaşkına çevirdi. Turist olduğu öğrenilen kadının çocuğunu köpek tasmasına benzer bir kordonla gezdirirken, köpeği ile orada bulunan vatandaşın aynı tasmayı kullanması dikkat çekti.

İstanbul Taksim Meydanı’nda bir turistin henüz 3-4 yaşlarında olan çocuğunun kendisinden uzaklaşmaması için adeta tasmayı andıran bir yöntemle bağladığı görüldü


Her gün binlerce insanın uğrak mekanı olan Taksim Meydanı’nda bir turistin küçük çocuğu için aldığı ilginç önlem görenleri şaşırttı.

Taksim Meydanı’nda bir turistin henüz 3-4 yaşlarında olan çocuğunun kendisinden uzaklaşmaması için adeta tasmayı andıran bir yöntemle bağladığı görüldü. Kadının çocuğun uzaklaşmasını önlemek için uyguladığı yöntem görenleri hayrete düşürdü.

Kameralara yansıyan görüntülerde turistin çocuğunu bu yöntemle kendisine doğru çekerek uzaklaşmasına engel olduğu görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.