Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Birlik ve beraberlik ruhu en büyük gücümüzdür

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Cemaat vakıfları, Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Türk Yahudi Toplumu ordumuzun ve devletimizin yanında. Bu birlik ve beraberlik ruhu en büyük gücümüzdür." dedi.

23 Ocak 2018 Salı 10:28
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Birlik ve beraberlik ruhu en büyük gücümüzdür






ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Türkiye Ermenileri Patrikliği, Türk Yahudi Toplumu ve cemaat vakıflarının Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptıkları destek açıklamalarının fotoğraflarını paylaştı.

Cemaat Vakıfları, Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Türk Yahudi Toplumu ordumuzun ve devletimizin yanında. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik ruhu en büyük gücümüzdür. @CemaatVakiflari @tyahuditoplumu @markaresayan @lakivingas pic.twitter.com/dGjmJki2sy

— Ibrahim Kalin (@ikalin1) 23 Ocak 2018

İbrahim Kalın, "Cemaat vakıfları, Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Türk Yahudi Toplumu ordumuzun ve devletimizin yanında. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik ruhu en büyük gücümüzdür." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: İlkay Güder

Son Güncelleme: 23.01.2018 07:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.