Darbeci askerlere not gösterip serbest kalan Tuğgeneral Akyıldız

Moda Deniz Kulübü'ne baskın anındaki dikkat çekici bir detay! Baskın anında darbeci hainlere elindeki notu göstererek serbest kalan komutanın, tutuklanan ve TSK'dan ihraç edilen Tuğgeneral Cemal Akyıldız olduğu ortaya çıktı.

29 Temmuz 2016 Cuma 11:20
Darbeci askerlere not gösterip serbest kalan Tuğgeneral Akyıldız






Moda Deniz Kulübü'ne 15 Temmuz gecesi yapılan baskına ait görüntülerde dikkat çekici bir detay ortaya çıktı.  Baskın sırasında üst düzey komutanlar ters kelepçeyle yere yatırılırken, bir komutan darbecilere elindeki notu gösterip serbest kalmıştı. 

O komutanı Tuğgeneral Cemal Akyıldız olduğu ortaya çıktı. Akyıldız darbe girişimi soruşturmasında tutuklanmış, ardından OHAL kapsamında TSK'dan ihraç edilmişti.


O ANLAR KAMEREDA
Görüntülerde hainler, kuvvet komutanları tek tek kelepçeleyip yere yatırıyor. Bu sırada Tuğgeneral Cemal Akyıldız darbeci askerlere elindeki notu gösteriyor. Hainler de Akyıldız'ı serbest bırakıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.