Darıca'da halk plajında iki kişi boğuldu

KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde halk plajında  45 yaşındaki Muzaffer Bayram ile 18 yaşındaki Aziz Eray Uzun bir gün arayla boğularak yaşamını yitirdi. Babası ile dün Pendik’ten Darıca Pirireis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi’ndeki...

28 Temmuz 2015 Salı 11:48
Darıca'da halk plajında iki kişi boğuldu






KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde halk plajında 
45 yaşındaki Muzaffer Bayram ile 18 yaşındaki Aziz Eray Uzun bir gün arayla boğularak yaşamını yitirdi.
Babası ile dün Pendik’ten Darıca Pirireis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi’ndeki halk plajına gelen Aziz Eray Uzun, akşam saatlerine kadar denize girdi. Saat 18.00’de cankurtaran ve diğer görevlilerin mesai bitimi nedeniyle plajı terk etmesine rağmen baba ile oğlu denize girmeye devam etti. Yaklaşık bir saat sonra oğlu Aziz Eray’ın yanında olmadığını fark eden babası, sahil güvenlik ve emniyet güçlerine haber verdi. Vatandaşlarla birlikte yapılan arama çalışmalarında Aziz Eray Uzun, plajın 250-300 metre uzağında su içinde yarı baygın bulundu. 112 Acil Sevis ambulansına alınarak yaklaşık 15 dakika suni teneffüs ile hayata döndürülmek istenen Aziz Eray Uzun, daha sonra Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sinir kırizleri geçiren babası da başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç hayatını kaybetti.
Aynı yerde önceki gün de 5 yaşındaki oğlunu kurtarmak için denize atlayan Muzaffer Bayram hayatını kaybetmişti. Halk plajında iki kişinin hayatını kaybetmesine çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar saat 18.00’den sonra cankurtaran ve güvenlik görevlilerinin plajdan ayrılmasına rağmen denize girilmeye devam edildiğini en azından kapıda güvenlik görevlilerinin bulundurulması ve denize girilmesinin önün geçilmesini istedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.