Darülaceze'de mobbing eylemi

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() DARÜLACEZE’de yöneticilerin mobbing uyguladığını belirten bir grup Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) üyesi çalışan, Darülaceze önünde basın açıklaması yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yelekçi’nin...

26 Haziran 2015 Cuma 14:23
Darülaceze'de mobbing eylemi






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() DARÜLACEZE’de yöneticilerin mobbing uyguladığını belirten bir grup Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) üyesi çalışan, Darülaceze önünde basın açıklaması yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yelekçi’nin de destek verdiği açıklama sırasında, ‘Mobbing uygulamasına hayır’  sloganları atıldı.
Basın açıklamasını okuyan çalışanlardan Sevim Özgenç, “Darülaceze çalışanları olarak son beş yıldır büyük baskılarla karşı karşıyayız. Mevcut yöneticiler tarafından sürekli hakaret, aşağılama ve psikolojik baskı altında tutulmaktayız. Yer değişiklikleriyle ya da iş vermeme şeklinde keyfi uygulamalarla işimizi bırakmaya ya da emekli olmaya zorlanmaktayız. Ağır iş koşulları nedeniyle psikolojik olarak iyi durumda olmayan biz çalışanlar, intihar edilecek noktaya getirilmekteyiz” dedi.
ARKADAŞIMIZ HASTANELİK OLDU
Darülaceze çalışanları, bir çalışanın sabah saatlerinde yöneticinin mobbing uygulaması nedeniyle, kafasını cam kapıya çarptığını ve hastanelik olduğunu açıkladılar.
CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yelekçi de yaptığı açıklamada “Bu yapılan mobbing uygulamasıdır. Darülaceze’de çalışan çok sayıda insana yapılmaktadır. Bununla ilgili Ankara’ya döner dönmez bir soru önergesi hazırlayacağız. Çalışanlarımız yalnız değildir. Biz onların arkasındayız” dedi.

(FOTOĞRAF)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasta bakıcı 2015-06-27 02:04:19

olacağı buydu..sadece kayışdagındakı darulaceze ıle hızmet alımını karşılaştırsanız farkı apaçık göreceksınız...