Davutoğlu, İzmir'de Başbakanlık Ofisi'ni açtı (5)

DAVUTOĞLU GÜL'ÜN DAYISINI ZİYARET ETTİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konak Tüneli'nin açılışını yaptıktan sonra Yeşilyurt Semti'nde oturan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dayısı Nazif Satoğlu'nu ziyaret etti. Yaklaşık yarım...

24 Mayıs 2015 Pazar 22:42
Davutoğlu, İzmir'de Başbakanlık Ofisi'ni açtı (5)






DAVUTOĞLU GÜL'ÜN DAYISINI ZİYARET ETTİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konak Tüneli'nin açılışını yaptıktan sonra Yeşilyurt Semti'nde oturan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dayısı Nazif Satoğlu'nu ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret çıkısında vatandaşlar Başbakan Davutoğlu'na yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Davutoğlu kendisini bekleyen vatandaşlara selam vererek, "Rahatsızlık verdiysek hakkınızı helal edin" dedi. Davutoğlu daha sonra bir televizyonun canlı yayınına katılmak üzere Konak'ta bugün açılışını yaptığı Başbakanlık Ofisi'ne geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.