Demet Akalın ve Hande Yener, karşılıklı mekanlarda coşturdu

BODRUM'da, karşılıklı mekanlarla sahne alan pop müziğin iki ünlü ismi Demet Akalın ve Hande Yener, tatilcileri coşturdu. Yener'in sahnesini izleyenler arasında şarkıcı Yıldız Tilbe ve Aylin Coşkun da yer aldı. Aralarındaki sözlü atışmaları...

24 Ağustos 2015 Pazartesi 17:08
Demet Akalın ve Hande Yener, karşılıklı mekanlarda coşturdu






BODRUM'da, karşılıklı mekanlarla sahne alan pop müziğin iki ünlü ismi Demet Akalın ve Hande Yener, tatilcileri coşturdu. Yener'in sahnesini izleyenler arasında şarkıcı Yıldız Tilbe ve Aylin Coşkun da yer aldı.
Aralarındaki sözlü atışmaları ile gündeme gelen iki ünlü popçudan Demet Akalın, Club Posh'da, Hande Yener ise Pasha Club'ta sahne aldı. İki ünlünün sahnesine ilgi gösteren hayranları ve tatilciler eğlenceli dakikalar yaşadı.
Gümbet Barlar Sokağı'nda, gece yarısından sonra sahne alan ünlülerden önce Demet Akalın konserine başladı. Işıltılı mini bir elbise ile sahneye çıkan Akalın, performansına 'Evli, mutlu, çocuklu' adlı şarkı ile başladı. Akalın'ın 'Türkan', 'Koltuk' adlı şarkılarla devam ettiği sahnesinde izleyenler şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.
DOKTORDAN SAHNEYE
Demet Akalın'ın konserine başlamasından bir süre sonra biraz gecikme ile Hande Yener sahneye çıktı. 'Sebastian' adlı şarkısıyla sahneye çıkan Yener, mayo üzerine tülden bir elbise tercih etti. 'Bodrum', 'Kış kış' şarkıları ile performansını sürdüren Yener'in üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği ve sahneye çıkmadan önce doktora gittiği öğrenildi. İlk şarkısının ardından güne grip rahatsızlığı ile uyandığını belirten Yener "Dopingler, dopingler. Neyse ki Altın Kelebek'te 3 dalda aday olduğumu öğrenince ve sizin kalabalığınızı görünce ışınlandım buraya. Hastalık kalmadı. Ben size hastayım bunu anladım" ifadelerini kullandı. Yener'i dinleyenler arasında şarkıcı Yıldız Tilbe ve Aylin Coşkun da yer aldı.
DOYASIYA EĞLENCE
Dansçıların da eşlik ettiği iki ünlü ismin eski ve yeni albümlerinden şarkılara yer verdiği performansları beğeniyle izlendi. Şarkılara eşlik eden hayranları ve tatilciler doyasıya eğlendi. Bazı tatilciler karşılıklı mekanlar arasında geliş gidiş yaparak aynı gecede iki ismi de izleme imkanı buldu. Daha önce Haziran ayında yine karşılıklı konser veren Hande Yener ve Demet Akalın, Bodrum'daki yaz konserleri programında, 6 Eylül'de bir kez daha karşı karşıya gelecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.