Denizden çıkıp köpüğün altına koşuyorlar

BODRUM'da bu yıl turistlerin en çok tercih ettiği eğlence türü arasında gündüz saatlerinde düzenlenen köpük partileri yer alıyor. Turistler dakikalarca pop müzik eşliğinde köpüğün altında dans edip, tatilin tadını çıkarıyor. Turizm...

10 Haziran 2015 Çarşamba 13:10
Denizden çıkıp köpüğün altına koşuyorlar






BODRUM'da bu yıl turistlerin en çok tercih ettiği eğlence türü arasında gündüz saatlerinde düzenlenen köpük partileri yer alıyor.
Turistler dakikalarca pop müzik eşliğinde köpüğün altında dans edip, tatilin tadını çıkarıyor. Turizm sezonun başlamasıyla Bodrum plajları yerli ve yabancı turistlerle dolmaya başladı. İngiliz, Danimarka ve Hollandalı turistlerin yoğunlukta olduğu Gümbet plajındaki Alora Beach Club'ta düzenlenen çeşitli parti ve aktivitelerin yanısıra buz gibi köpük partileri özellikle yabancı turistlerin tutkusu haline geldi. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 19 derece olduğu Bodrum'da denizden çıkarak soğuk köpüğün altına giren turistler dakikalarca çılgınca dans etti, eğlendi. Alora Beach Club'un işletmeci Erol İlhan, tavandan püskürtülen serin köpüğün, turistlerin son yıllarda en çok tercih ettiği eğlence türü haline geldiğini söyledi. İlhan, "Her hafta yüzlerce kişi köpüğün altına girerek hem serinliyor hem dans edip eğleniyor. 'Denizden çıkan köpüğün altına koşuyor' diyebilirim. Son yıllarda denizden sonra köpük partisi turistlerin tutkusu haline geldi. Köpük partisi bir saat sürüyor" dedi.
Meteoroloji yetkilileri, Bodrum'da hafta sonunda sıcakların daha da artacağı ve hafta ortasına kadar devam edeceğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.