Derede mahsur kalan köpeğin 3 yavrusunu itfaiye kurtardı

Serhat YAĞIZ / KAYNARCA(Sakarya) () - SAKARYA'nın Kaynarca İlçesi Seyran Deresi'ne inen ve mahsur kalan anne köpek ile 3 yavrusu itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kaynarca İlçe merkezinden geçen Seyran Deresi kenarında, bir köpek ve 3 yavrusunun ...

21 Mayıs 2015 Perşembe 16:08
Derede mahsur kalan köpeğin 3 yavrusunu itfaiye kurtardı






Serhat YAĞIZ / KAYNARCA(Sakarya) () - SAKARYA'nın Kaynarca İlçesi Seyran Deresi'ne inen ve mahsur kalan anne köpek ile 3 yavrusu itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Kaynarca İlçe merkezinden geçen Seyran Deresi kenarında, bir köpek ve 3 yavrusunun  mahsur kaldığını görenler, kendi imkanlarıyla çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi. Sürekli havlayan anne köpek ile yavrularının yardımına itfaiye ekipleri yetişti. İtfaiye ekipleri dereye inerek anne ve yavru köpekleri çıkardı.
Dereden kurtarılan yavru köpeklerin, annelerinin etrafında havlayarak oynamaları ilgiyle izlendi. 
FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.