Didim'de 1919 kişilik dev korodan Guinness rekoru

AYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki 19 Mayıs kutlamalarında, 13 yaşından büyük 1919 kişiden kurulu dev koro, Gençlik Marşı'nı başarıyla seslendirerek Guinness rekoru kırdı. Noter huzurunda yapılan performans için Guinness'e...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 11:14
Didim'de 1919 kişilik dev korodan Guinness rekoru






AYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki 19 Mayıs kutlamalarında, 13 yaşından büyük 1919 kişiden kurulu dev koro, Gençlik Marşı'nı başarıyla seslendirerek Guinness rekoru kırdı. Noter huzurunda yapılan performans için Guinness'e başvuru yapılacak.
Didim'deki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe belediyesi tarafından ilk kez gençlik festivali gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'nda etkinlik, 'Didim Söyleyecek Dünya Dinleyecek' adlı rekor denemesine de sahne oldu. Hakan Doğanay'ın sunuculuğunda en küçüğü 13'den büyük 1919 kişi bir araya gelerek dev koro oluşturdu. Orijin PR tanıtım danışmanlığının da destek verdiği etkinlikte ilk olarak Ege Orkestrası sahne aldı. Ardından rekor için dev koro gençlik marşını başarıyla seslendirdi. Noter huzurunda enstrümanlar eşliğinde başarıyla seslendiren marşı için Guinness'e başvuru yapılacağı belirtildi. Rekor, havadan yapılan özel çekimle de görüntülendi. Dev koroda yer alan vatandaşlara şapka ve rozet hediye edildi.
Didim Belediye Başkanı CHP'li Deniz Atabay da ilçeye inanılmaz bir koro kazandırdıklarını ifade ederek, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda böyle rekoru kırdığımız için ilçemiz ve halkımız adına çok gururluyum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.