Diyarbakır'da Hüda-parlılar'ın Cenazesinde Pompalı Tüfekli Koruma(2)

İKİ KİŞİ DAHA TOPRAĞA VERİLDİ Diyarbakır'da 3 gün süren olaylarda yaşamını yitiren 10 kişiden DBP yakın olduğu belirtilen belirtilen 19 yaşındaki Uğur Özbay ile 18 yaşındaki Baver Şeyhanoğulları'nın cenazeleri Diyarbakır...

09 Ekim 2014 Perşembe 17:26
Diyarbakır'da Hüda-parlılar'ın Cenazesinde Pompalı Tüfekli Koruma(2)






İKİ KİŞİ DAHA TOPRAĞA VERİLDİ
Diyarbakır'da 3 gün süren olaylarda yaşamını yitiren 10 kişiden DBP yakın olduğu belirtilen belirtilen 19 yaşındaki Uğur Özbay ile 18 yaşındaki Baver Şeyhanoğulları'nın cenazeleri Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morgundan öğleden sonra alındı. Cenaze aracındaki Özbay ve Şeyhanoğulları'nın cenazesi konvoy eşliğinde yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Yeniköy Mezarlığı'na getirildi. Cenazede sık sık IŞİD aleyhine ve 'İntikam' sloganları atıldı. Cenazede Özbay ve Şeyhanogulları'nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Özbay ve Şeyhanogulları gözyaşları arasında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.