Dr. Tarlak: Kuzey Irak'taki Kürtler estetik için Batman'a geliyor

BATMAN'da özel bir hastanede görev yapan KBB Uzmanı Dr. Behçet Tarlak, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde insanların estetik için artık batıdaki marka hastanelere gitmek yerin Batman'a geldiklerini...

05 Ağustos 2015 Çarşamba 14:37
Dr. Tarlak: Kuzey Irak'taki Kürtler estetik için Batman'a geliyor






BATMAN'da özel bir hastanede görev yapan KBB Uzmanı Dr. Behçet Tarlak, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde insanların estetik için artık batıdaki marka hastanelere gitmek yerin Batman'a geldiklerini söyledi. Tarlak, "Ne İran ne de büyük kentlere gitmeye gerek yok. Batman'da başarılı estetik operasyonlara imza atıyoruz. Ayda 60 ila 90 arasında estetik operasyonu gerçekleştiriyoruz" dedi.
Batman Özel Yaşam Hastanesi, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan ve estetik yaptırmak erkek ile kadınların merkezi haline geldi. Hastanenin KBB Uzmanı Dr. Behçet Tarlak, 1 ay içerisinde 60- 90 arasında yüz operasyonu yaptıklarını söyledi. Kuzey Irak'taki Kürt bölgesinde estetik olmak isteyen kadın ve erkeklerin daha önce İran'a gittiğini anlatan Tarlak, şöyle konuştu:
"2.5 yıl süreyle Gaziantep'te görev yaptım. 4 ay önce geldiğim Batman'da gerek Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, gerekse de Kuzey Irak'ın Kürdistan Bölgesi'nden gelen insanların taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Aylık ortalama ayda 60- 90  estetik operasyonu gerçekleştiriyoruz. Daha önce İran'a giden Irak'taki Kürt Bölgesi'ndeki insanlar, artık Batman'daki hastanemizi tercih ediyor. Daha önce batıdaki marka hastanelere giderek pahalı operasyonlar geçiren Doğu ve Güneydoğu'daki vatandaşlarımız da artık Batman'a, bize geliyor."
Estetiğin oturmasının 1 yılı bulduğunu ifade eden Dr. Tarlak, estetik müdahalenin istenen sonucu 1 yılda verebildiğini ifade ederken "Artık büyük kentlere hasta göndermiyor, yüz şekli ile hatlarına göre estetiği yapıyoruz. Yüz, insanlar için değerli bölgedir. Yüz üzerinde yaptığımız değişikliklerde naturelliği ön planda tutuyoruz. Burun ve kulak estetik ameliyatlarına büyük talep var. Doğuştan burun ve kulak şekli düzgün olmayanlar, ya da yüzünün bir bölümünü beğenmeyenler estetiği tercih ediyor. Artık estetik operasyonları için büyük şehirlerin yolunu tutmaya gerek yok" diye konuştu.
Özel hastanedeki yatak kapasitesini 10 yılda 37'den 75'e çıkardıklarını kaydeden hastane yönetim kurulu başkanı Mehmet Dinç de, son yıllarda özellikle estetik konusunda büyük bir ilgi olduğunu belirterek, "Son yıllarda hastanemizin estetik bölümünde görev yapan başarılı uzmanların operasyonlarını duyanlar, hastanemizi tercih etmeye başladı. Özellikle Irak'ın Kürt Bölgesi ile Doğu ve Güneydoğu'da, ciddi bir potansiyelimiz var. Hastane kapasitesini önümüzdeki aylarda iki katına çıkarmayı planlıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.