Dragon yarışmasında kaza: Tekne alabora oldu

Eskişehir Porsuk Çayı'nda düzenlen dragon tekne yarışlarında 12 sporcunun bulunduğu tekne alabora oldu.

05 Haziran 2016 Pazar 00:25
Dragon yarışmasında kaza: Tekne alabora oldu






Dragon yarışmasında kaza: Tekne alabora oldu



Eskişehir'de düzenlenen dragon tekne yarışlarında 12 sporcunun bulunduğu tekne alabora oldu. Porsuk Çayı'na düşen sporcuları yarışlarda görev alan Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri ile belediye görevlileri motorlu teknelere aldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Porsuk Çayı'nda 'Olimpik Gün Dragon Yarışları' düzenlendi. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışlar sırasında bir dragon teknesi Köprübaşı semtindeki tramvay köprüsü altında alabora oldu. Porsuk Çayı'na düşen 12 sporcudan bazıları yüzerek kıyaya çıkmayı başardı. Bazı sporcular da yarışlarda görevli AKUT ve Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından motorlu teknelere alınarak kıyıya çıkartıldı. Sağlık kontrolleri yapılan sporcuların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.