"Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği İzmir'de düzenlendi

- Fiat, Egea Sedan'ın pist versiyonu ile başlattığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliğinin beşinci ayağını İzmir'de gerçekleştirdi

17 Ekim 2017 Salı 13:03






İSTANBUL (AA) - Fiat, Egea Sedan'ın pist versiyonu ile başlattığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliğinin beşinci ayağını İzmir'de gerçekleştirdi.

Fiat'tan yapılan açıklamaya göre, "Egea Seni Piste Çağırıyor" organizayonu Çorlu, Bursa, İzmit ve Trabzon'dan sonra İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde düzenlendi.

Etkinlik boyunca 8 Fiat Egea Sedan'ın pist versiyonunu deneyimleyen otomobilseverler, motor sporları dünyasını yakından tanıma fırsatı yakalarken, güvenli sürüş teknikleri konusunda da bilgi sahibi oldu.

İzmir Fiat bayileri Birmot, Enriko Aliberti ve Poyraz Otomotiv ile Manisa Fiat bayisi Şendil Otomotiv'in destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, parkur sonlarında ilk 3'e giren yarışmacılar ödüllendirildi ve tüm katılımcılara sertifika verildi.

İlk olarak Temmuz ayında Tekirdağ-Çorlu'da başlayan "Egea Seni Piste Çağırıyor" organizasyonu, Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenmeye devam edecek.


- Asfalta özel 180 HP'lik Egea Sedan


Pist kullanımı için özel olarak geliştirilmiş Fiat Egea Sedan'da, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılan araç, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri vites kutusuna sahip.

Pist kullanımına özel Egea Sedan'da, 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
FiatEgea
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.