Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşiktaş Meydanı'nda Ak Parti ve CHP stantlarını ziyaret etti

Gülseli KENARLI -Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,()  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 2. bölge milletvekilli adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşiktaş Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Beşiktaş Meydanı'na gelen İhsanoğlu, ilk olarak...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:15
Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşiktaş Meydanı'nda Ak Parti ve CHP stantlarını ziyaret etti






Gülseli KENARLI -Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,()  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 2. bölge milletvekilli adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşiktaş Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Beşiktaş Meydanı'na gelen İhsanoğlu, ilk olarak meydanda bulunan Ak Parti ve CHP stantlarını ziyaret ederek, partililerle tokalaştı. Ardında İhsanoğlu, kendi partisinin standına geçti. İhsanoğlu, burada vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Bazı vatandaşların ise üyelik kayıtlarını yaptı. Daha sonra gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Ekmeleddin İhsanoğlu, bütün Türkiye'nin seçimleri beklediğini belirterek, "Eminim ki 7 Haziran, Türk milletinin beklediği neticeyi getirecektir. Nedir? Türkiye'de iktidar el değiştirecektir. Gerçek demokrasilerde iktidar seçimle el değiştirir ve iktidar, seçimle gelir, seçimle gider. Demokrasi ile demokrasi olmayan rejimler arasında tek fark iktidarın bulunması değil, muhalefetinde bulunmasıdır" dedi.

"OYLAR TEKRAR MHP'YE DÖNMEKTEDİR"
İhsanoğlu, "12 senedir, 13 senedir artık iktidar bütün imkanlarını kullanarak yapacağını yapmıştır ve millet bugün yeni bir ruh, yeni bir heyecan, yeni bir dinamizm içerisinde yeni iktidar istiyor. Elbette bu yeni iktidar Türkiye'nin beklentilerini sağlayacaktır. Burada MHP'nin milliyetçilik ve muhafazakarlık açısından daha önce başka yere giden oyların tabi evine, tabi çatısına üç hilalli bayrağın altına yeniden toplanması hadisesi oluyor. Biz bunu görüyoruz. Türkiye'nin her yerinde muhafazakar ve milliyetçi oylar tekrar MHP'ye dönmektedir" diye konuştu.
Ekmeleddin İhsanoğlu, "İktidara mensup bazı isimlerin muhalefetin ve başta MHP'nin iktidara talip olmasını bir suç olarak görüyor. 'Bunlar iktidar olmak istiyorlar' diyor. İktidar olma isteği suçsa, o zaman hükümeti suçüstü yakalamak lazım. Bu kadar tuhaf bir şey olabilir mi? Elbette muhalefet partileri ve başta MHP iktidara taliptir. Demokrasinin tabiatı budur. Ama burada enteresan olan hadise şudur ki; AKP'de ki bazı insanlar iktidarın kendine has bir meziyet olduğunu ve bu meziyetin kendilerinde ilahi bir lütuf veya armağan olarak verildiğini ve başkasına böyle bir hakkın laik görülmediği noktasındadır. İnşallah bu yanlış anlayış 7 Haziran günü görülecektir" ifadelerini kullandı.
(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.