Engeller "nakavt" oldu

- Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte, milli boksör Kılıççı engelli bir vatandaşla gösteri maçı gerçekleştirdi

27 Eylül 2017 Çarşamba 14:19
Engeller






İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, milli boksör Adem Kılıççı, engelli bir vatandaşla gösteri maçı yaptı.

Bağcılar Belediyesi'nin engelli vatandaşların mesleki eğtimi ve rehabilitasyonu için 2011 yılında hizmete sunduğu Engelliler Sarayı'nda, yeni eğitim sezonu düzenlenen etkinlikle başladı.

Engellilerin oluşturduğu müzik topluluğunun konseriyle başlayan etkinlikte, halk oyunları gösterisi sunuldu.

Etkinlikte konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Engelliler Sarayı'nın 12 ay boyunca açık olduğunu, burdaki hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşların özel araçlarla evlerinden alındığını ve evlerine bırakıldığını anlattı.

Milli boksör Kılıçcı da engelli ya da sağlıklı her vatandaşın spor yapma hakkının olduğunu belirterek, engellilere yönelik organizasyonlarda olmaktan mutluluk duyguduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Kılıçcı eldivenlerini giyerek, sahneye kurulan ringde spiker Orhan Ayhan'ın sunumuyla Zabit Dural adlı zihinsel engelli genç ile sembolik bir maç yaptı.

Kılıççı, kendisine yoğun ilgi gösteren engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.