Eşine müstehcen mesajlar gönderen adamı yol ortasında kesti

Karısına müstehcen mesajlar gönderen özel güvenlikçiyi boğazından keserek öldüren öğretmen kocayı polis teslim almak için güçlükle ikna etti.

11 Kasım 2015 Çarşamba 02:13
Eşine müstehcen mesajlar gönderen adamı yol ortasında kesti






Eşine müstehcen mesajlar gönderen adamı yol ortasında kesti


Uşak'ta eşine cep telefonuyla sürekli müstehcen mesajlar gönderen özel güvenlikçiyi sokak ortasında yakalayan gözü dönmüş koca, elin ikana buladı. Hayrettin G adlı vatandaş yol ortasında yakaladığı özel güvenlik elemanı Seyit Çakırbay'ı boğazından bıçakla keserek öldürdü.

DERSHANEDE ÖĞRETMENLİK YAPIYORDU

Uşak'ta bir süre dershanelerde öğretmenlik yapan, ancak işsiz kalması üzerine mağazada satış görevlisi olarak çalışmaya başlayan bir çocuk babası 39 yaşındaki Hayrettin G., eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği özel güvenlik görevlisi 40 yaşındaki Seyit Çakırbay'ı yol ortasında defalarca bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarınca da kaydedildi.
Olay, dün Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi 38 yaşındaki H.G.'nin cep telefonunda, Uşak İl Özel İdaresi'nde güvenlik görevlisi Seyit Çakırbay'ın mesajlarını gören Hayrettin G. öfkelendi.

Hayrettin G., eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Evden çıktıktan kısa bir süre sonra Seyit Çakırbay'la yolda karşılaşan Hayrettin G., bağırmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hayrettin G., yanında taşıdığı bıçağı Çakırbay'ın boğazına ve göğsüne defalarca sapladı.

Kanlar içinde yere yığılan Çakırbay'ı yerde de defalarca bıçaklayan Hayrettin G., ardından kaçtı. Kanlar içinde kalan Çakırbay'ı görenler, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri, Çakırbay'ı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Çakırbay kurtarılamadı. Cinayet anı ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olaydan sonra kaçan Hayrettin G.'nin bir apartmanda saklandığını belirleyen polis, bina önünde güvenlik önlemi aldı. Elinde bıçakla kendine zarar veren ve intihar edeceğini söyleyen Hayretin G. polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hayrettin G., bugün adliyeye sevk edildi.
TUTUKLANDI
Uşak'ta özel güvenlik görevlisi Seyit Çakırbay'ı, eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla yol ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren H.G., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. H.G.'nin verdiği ifadede Seyit Çakırbay'ın, eşine müstehcen mesajlar gönderdiği için cinnet geçirerek öldürdüğünü söylediği öğrenildi.


Son Güncelleme: 11.11.2015 02:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.