Evinde biberonla beslediği kuzusuna bebek bezi bağladı

EDİRNE’nin Karaağaç Mahallesi’nde 76 yaşındaki Nail Aydoğdu, üçüz doğuran koyununun kuzularından birini emzirmemesi üzerine dışlanan kuzuyu evine aldı. Aydoğdu, altına bebek bezi bağladığı kuzuyu biberonla besliyor. Karaağaç...

13 Mart 2015 Cuma 17:33
Evinde biberonla beslediği kuzusuna bebek bezi bağladı






EDİRNE’nin Karaağaç Mahallesi’nde 76 yaşındaki Nail Aydoğdu, üçüz doğuran koyununun kuzularından birini emzirmemesi üzerine dışlanan kuzuyu evine aldı. Aydoğdu, altına bebek bezi bağladığı kuzuyu biberonla besliyor.
Karaağaç Mahallesi’nde çiftçilik yapan Nail ve Gülseren Aydoğdu çiftinin koyunlarından biri 2 ay önce üçüz doğurdu. Anne koyun kuzulardan birini emzirmedi. Bunu görerek üzülen Nail Aydoğdu, evine aldığı kuzuyu altına bebek bezi bağlayarak biberonla beslemeye başladı. Zaman zaman dışarı çıkararak dolaştırdığı ‘Karagöz’ adını verdiği kuzusuna çok ilgi gösterdiğini anlatan Nail Aydoğdu, “Akşamları eşim kuzuyla birlikte uyuyor. Ona annesinin verdiği ilgiyi eşimle birlikte sağlamaya çalışıyoruz. İki ayda birbirimize çok alıştık, torunlarımı ne kadar çok seviyorsam, onu da o kadar çok seviyorum” dedi. Gülseren Aydoğdu da kuzuyu çok sevdiklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.