Finlandiya’da pizzacı saldırısında ölen Kübray Göneç, Kelkit'te toprağa verildi

Şükrü BULUT / KELKİT(Gümüşhane), () - FİNLANDİYADA'da bir pizza restoranına düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren 3 Türk'ten 46 yaşındaki Kübray Göneç, memleketi Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi'nde toprağa verildi. Cenazesi...

08 Mart 2015 Pazar 15:18
Finlandiya’da pizzacı saldırısında ölen Kübray Göneç, Kelkit'te toprağa verildi






Şükrü BULUT / KELKİT(Gümüşhane), () - FİNLANDİYADA'da bir pizza restoranına düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren 3 Türk'ten 46 yaşındaki Kübray Göneç, memleketi Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi'nde toprağa verildi.
Cenazesi dün gece uçakla Trabzon’a, ardından karayoluyla Kelkit’e getirilen Kübray Göneç için yeni pazar yerinde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Namaza Kübray Göneç'in kardeşleri İbrahim ve Yusuf Turan, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ile Feramuz Üstün, Kelkit Kaynakamı Ozan Gazel, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

Kübray Göneç’in cenazesi namazın ardından Kelkit Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.