Fırtına Vadisi’nde düğün için klip çektiler: Çocuklarımızı bu vadide büyütmek istiyoruz

Muhammet KAÇAR/RİZE, () - RİZE’de dünya evine giren Dursun Ali Tekin ile Sermin Tekin, düğünleri öncesinde, ‘Olmaz olsun’ adlı şarkıya playback yaparak koruma altına alınması gereken 200 ekolojik bölge arasında gösterilen Fırtına...

19 Mayıs 2015 Salı 14:48
Fırtına Vadisi’nde düğün için klip çektiler: Çocuklarımızı bu vadide büyütmek istiyoruz






Muhammet KAÇAR/RİZE, () - RİZE’de dünya evine giren Dursun Ali Tekin ile Sermin Tekin, düğünleri öncesinde, ‘Olmaz olsun’ adlı şarkıya playback yaparak koruma altına alınması gereken 200 ekolojik bölge arasında gösterilen Fırtına Vadisi'nde klip çekti. Vadinin korunması gerektiğine dikkat çeken çift, "Çocuklarımızı bu vadide büyütmek istiyoruz" mesajı verdi.
Dursun Ali Tekin ile Acil Tıp Teknisyeni Sermin Tekin için, Dünya Doğayı Koruma Vakfı'nın (WWF) koruma altına alınması gereken 200 ekolojik bölge arasında gösterdiği Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, Fırtına Deresi kenarında ‘Olmaz olsun’ adlı şarkıyla klip çekildi. Rize'deki 100 Yapım adlı şirketin çekimini yaptığı klipte dans ederken playback yapan çiftin yakınları da rol aldı, çiftle birlikte dansa eşlik etti. Çekim sırasında derede rafting yapan ekiplerde çifti ilgiyle izledi.
ÇOCUKLARIMIZI BU VADİDE BÜYÜTMEK İSTİYORUZ
Yöre halkının verdiği uzun mücadeleler sonucu hidroelektrik santral yapımından kurtulan Fırtına Vadisi’nde çekilen ve "Bizler bu derenin çocuklarıyız ve dereyi kazıyanlar bilsinler ki bu derenin esas çocukları bizleriz. Çocuklarımızı bu vadide  büyütmek istiyoruz" mesajı verilen klip sosyal medyada büyük ilgi gördü, binlerce kişi tarafından izlendi. Vadinin doğal güzelliklerine dikkat çekmek istediklerini anlatan Dursun Ali Tekin, "Bu doğal güzelliği kullanıyorsak bozmadan, zarar vermeden bizden sonraki nesillere de bırakmamız gerekiyor. Gelecekte çocuklarımızın da bu derelerde büyümesini arzu ediyoruz. Çok güzel vadimizi korumak istiyoruz" dedi. Eşi Sermin Tekin de, "En mutlu günlerimizi bu derede geçirdik. Çocuklarımızı bu derede büyütmek, onlara da bu vadinin güzelliğini yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.