Fizik kurallarına isyan eden otomobil

Kırmızı bir otomobil, akşam saatlerinde arka tekeri araçtan yarım metre dışarıda görseniz ne yaparsınız? Aslında hiç bir şey. Bilinen tüm fizik kurallarına aykını olay Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşandı.

15 Ocak 2018 Pazartesi 01:56
Fizik kurallarına isyan eden otomobil






Fizik kurallarına isyan eden otomobil


Burası Koceli'nin Darıca ilçesi. Yolda hızla ilerleyen otomobilin sağ arka tekerleği bir aparat sayesinde yarım metre dışarıda yoluna devam ediyor. Vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırmayan otomobilin arkasında ise plaka da yok. Vatandaşlar fizik kurallarına, otomobil sürüş sistemlerine aykırı durumu şaşkınlıkla izledi.

Akşam saatlerinde Darıca'da araç trafiğinin en yoğun olduğu Tuzla Caddesi'nde sağ arka tekerleği yarım metre dışarıda olacak şekilde yolda ilerleyen bir araç şaşkınlık yarattı. Plakası bulunmayan otomobilin sağ arka tekerleği bir aparat sayesinde yarım metre dışarıda takılı bulunurken, halatla bağlı bulunduğu bir araç tarafından çekildi. Otomobil daha sonra bir lastik tamirhanesinin önünde durdu. Tekerleği yarım metre dışarıda olan otomobilin nasıl ilerlediği merak uyandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.