Garantili Gelecek ve Talent Camp başvuruları başladı

- Kamplara katılacak 120 ve Garantili Gelecek programına dahil olacak 40 öğrenci arasından seçilecek 40 kişi, Management Trainee programıyla Garanti Bankası'nda çalışmaya başlayacak

26 Ekim 2017 Perşembe 11:32
Garantili Gelecek ve Talent Camp başvuruları başladı






İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası tarafından üniversite öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Garantili Gelecek ve Talent Camp başvuruları başladı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, üniversitelerin idari bilimler ve mühendislik bölümlerinin 3. ve 4. sınıfında okuyan veya idari bilimler dalında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler, söz konusu programlara katılmak için başvurularını "garantilikariyer.garanti.com.tr" üzerinden ve Garantili Kariyer Facebook hesabından yapılabilecek.

Başvurular arasından seçilecek üniversite öğrencileri, Aralık 2017, Mart ve Nisan 2018 dönemlerinde yapılacak Talent Camp'lardan birine katılmaya veya Garantili Gelecek programıyla aralık-nisan döneminde 8 hafta boyunca, haftada 2 gün bankanın çeşitli birimlerinde çalışmayı deneyimlemeye hak kazanacak.

Öğrenciler, 3 gün sürecek Talent Camp boyunca vaka çalışmalarının yanı sıra takım olma deneyimini yaşatan oyunlara katılırken, Garantili Gelecek ile gelişimleri için tasarlanan çevrimiçi eğitim ve koçluk programlarına devam edecek.

Kamplara katılacak 120 ve Garantili Gelecek programına dahil olacak 40 öğrenci arasından seçilecek toplam 40 kişi, Management Trainee programıyla Garanti Bankası'nda çalışmaya başlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Osman Tüzün, Talent Camp ve Garantili Gelecek ile üniversite öğrencilerine Garanti Bankası'nı yakından tanıma fırsatı sunduklarını ifade etti.

Katılımcıların mutlu ve yeni bilgiler edinmiş olarak ayrılması amacıyla içerikleri sürekli yenilediklerini belirten Tüzün, şunları kaydetti:

"Talent Camp süresince katılımcıların, üniversite hayatı boyunca öğrendikleri bilgileri eğlenerek kullanacağı bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Bizimle vakit geçiren öğrenciler arasından seçeceğimiz ve Garanti'deki yaşamı yakından tanımasını istediğimiz 40 kişiyi Management Trainee programımızla Garanti ailesine kazandırmayı umuyoruz. Garantili Gelecek programıyla da iş başında deneyim fırsatı sunuyor, öğrencilerin kendilerini keşfetmelerini ve tercih etmek istedikleri meslek hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz. İki programımıza da geleceğini şekillendirmek isteyen üniversite öğrencilerinin başvurularını bekliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.