Greenpeace üyelerinden Akkuyu eylemi

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, () - DÜZCE'de Greenpeace üyesi bir grup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yapıldığı alanda törenin hemen ardından Akkuyu'da yapılacak olan nükleer santrali protesto etti. Düzce'de Anıtpark'ta...

23 Nisan 2015 Perşembe 16:08
Greenpeace üyelerinden Akkuyu eylemi






Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, () - DÜZCE'de Greenpeace üyesi bir grup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yapıldığı alanda törenin hemen ardından Akkuyu'da yapılacak olan nükleer santrali protesto etti.
Düzce'de Anıtpark'ta kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ardından Greenpeace üyesi grup Akkuyu'da yapılacak nükleer santrali protesto ettiler. 10 kişilik grup 'Nükleer öldürür yaşamak istiyorum' yazılı pankart açtılar. Tören alanında bulunan vatandaşlarda meraklı bakışlarla Greenpeace üyelerinin eylemini izlediler.

Akkuyu'da yapılacak olan nükleer santrale karşı eylem yaptıklarını belirten Greenpeace Düzce Temsilcisi Ozan Gürsoylar, "Greenpeace olarak doğaya saygı temelimizdir. Nükleer santrale engel olmak için toplandık ve arkadaşlarımız destek verdiler. Hepimizin geleceğine saygı duymamız ve sahip çıkmamız gerekir. Bizde bunun için vatandaşlık görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da eylemlerimiz devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.