Güzelbahçe'de işadamının esrarengiz ölümü: 2 ayda 3 işletmeci intihar etti

İzmir'de mekan işleten 3 kişi 2 ay içinde peşpeşe canına kıydı. Üçünün de ortak sorunu borçlar. Dün akşam saatlerinde Birol Dalkılıç kendine ait aracın içinde başından silahla vurulmuş olarak bulundu. Daha önce de Ahmet Pehlivan ve Adnan Erçetin adlı mekan işletmecileri de intihar etmişti...

30 Nisan 2016 Cumartesi 01:45
Güzelbahçe'de işadamının esrarengiz ölümü: 2 ayda 3 işletmeci intihar etti






Güzelbahçe'de işadamının esrarengiz ölümü: 2 ayda 3 işletmeci intihar etti

İzmir'in ünlü restoranlarından birinin işletmecisi olan Birol Dalgıç lüks cipinin içinde ölmüş olarak bulundu. Bir süredir maddi sıkıntı çektiği bildirilen Dalkılıç'ın intihar ettiği iddia ediliyor. İzmir'de son iki ay içerisinde üç mekan sahibi intihar etti.

İZMİR'DE BORÇ İNTİHARI

İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde restoran işletmecisi 65 yaşındaki Birol Dalgıç, cipinin içinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Maddi sıkıntıları olduğu iddia edilen Dalgıç'ın intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.
Olay, bugün saat 18.00 sıralarında İzmir-Çeşme Otoyolu Seferihisar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Çeşme yönüne giden sürcüler, yol kenarında park halindeki 35 HEL 57 plakıl cipin içerisinde hareketsiz bir kişinin olduğunu görünce, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, başından tabancayla vurulmuş olan şahsın öldüğü tespit edildi. Polis, ölen kişinin Bornova İlçesi Pınarbaşı'nda restoran işleten Birol Dalgıç olduğunu belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Dalgıç'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cip de incelenmek üzere çekiciyle polis merkezine götürüldü.
Borçları nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen Dalgıç'ın intihar etmiş olabileceği üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.  

İKİ AYDA 3 İŞLETMECİ İNTİHAR ETTİ

İzmir'de 19 Şubat tarihinde de Konak'ta mekan işleten Ahmet Pehlivan evinin teras katında kendini tavana asarak hayatına son vermişti. Bornova'da kafe işleten 1 çocuk babası Ahmet Pehlivan'a ailesi ulaşamadı. Bunun üzerine eve giden kızı babası Ahmet Pehlivan'ı teras katta tavana asılı halde görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Pehlivan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Diger intihar olayı ise 11 Mart Cuma günü meydana gelmişti. İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde restoran sahibi, 4 çocuk babası 52 yaşındaki Adnan Erçetin, evinde ruhsatsız tabancayı başına ateşleyerek yaşamına son vermişti. Son dakika haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.