Hava harekatlarında 26 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'nın 17-18 Haziran'da Irak'ın kuzeyi Avaşin-Basyan ile Diyarbakır ve Şırnak'ta düzenlediği hava harekatlarında 26 terörist etkisiz hale getirildi.

19 Haziran 2018 Salı 08:56
Hava harekatlarında 26 terörist etkisiz hale getirildi






ANKARA(AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 17-18 Haziran'da Irak'ın kuzeyi Avaşin-Basyan ile Diyarbakır ve Şırnak'ta düzenlenen hava harekatlarında 26 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, 17-18 Haziran'da Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesi ile Diyarbakır'ın Hani ve Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalındaki terör hedeflerine hava harekatları düzenlendi.

Harekatlarda bölücü terör örgütü tarafından silah mevzisi, barınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Hava harekatında silahlı 26 terörist etkisiz hale getirildi.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.