Hekimhan'da deprem: Malatya sabaha kadar beşik gibi sallandı

Hekimhan'da meydana gelen deprem vatandaşları sabaha kadar uyutmadı. Hekimhan merkez olmak üzere Elazığ ve çok sayıda ilçede hissedilen deprem sonrası çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi..

29 Kasım 2015 Pazar 05:04
Hekimhan'da deprem: Malatya sabaha kadar beşik gibi sallandı






Hekimhan'da deprem: Malatya sabaha kadar beşik gibi sallandı

Malatya Hekimhan Dursunlu yakınlarında gece yarısı saat 02.28'de meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntı vatandaşları uyutmadı. Hekimhan depremi Elazığ ve çevresinde de çok sayıda yerleşim biriminde hissedildi.
Malatya Hekimhan depreminin hemen ardından en büyüğü 3.5'i bulan çok sayıda artçı sarsıntı kaydedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandılli rasathanesi verilerine göre depremlerin çoğu yer yüzüne oldukça yakın notlarda oluştu. Hekimhan Güzelyurt merkez üssü olan son deprem ise 3.4 büyüklüğünde kaydedildi. Sabah saat 04.06'da meydana gelen Güzelyurt depremi yerin 5. KM altında oluştu.
Kandilli Rasathanesi Yayladamı merkezli saat 03.46'da meydana gelen depremin şiddetini ise 3.6 olarak açıkladı. Bu deprem ise yer yüzüne 3.8 KM derinlikte oluştu.
Aynı bölgede Beykent yakınlarında meydana gelen bir başka artçı depremin yer yüzüne yakanlığı ise sadece 1 KM olarak açıklandı.

MALATYA'DA SABAHA KADAR MEYDANA GELEN DEPREMLER
Son Dakika Malatya, Son dakika Hekimhan Deprem, Deprem Haberleri, Malatya deprem



MALATYA HEKİMHAN'DA DEPREM İLK HABER

HEKİMHAN'DA DEPREM 5.1 TIKLAYIN
Son Güncelleme: 29.11.2015 05:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.