Hıdırellez Sivas'ta çocuk oyunlarıyla kutlandı

SİVAS'ta Hıdırellez, Valilik'çe düzenlenen renkli etkinliklerle kutlandı. Sivas Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'nda düzenlenen etkinliğe, Sivas Vali Vekili Ömer Kalaylı,...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 15:12
Hıdırellez Sivas'ta çocuk oyunlarıyla kutlandı






SİVAS'ta Hıdırellez, Valilik'çe düzenlenen renkli etkinliklerle kutlandı.
Sivas Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'nda düzenlenen etkinliğe, Sivas Vali Vekili Ömer Kalaylı, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın ve bazı kurum müdürleri ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından öğrenciler arasında yumurta taşıma ve halat çekme yarışları yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere futbol topu hediye edildi. Daha sonra ise il protokol üyeleri arasında yumurta tokuşturma ve yumurta yuvarlama yarışmaları yapıldı. Katılımcılar bu yarışmaların ardından çelik-çomak oynayarak topaç çevirdi. Etkinlik, halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.