Hilvan'da İki Okula Molotof Atıp, Bayrak Yaktılar

Mustafa UFAK/HİLVAN (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, Kobani'ye yönelik IŞİD saldırısını protesto eden kimliği belirsiz kişiler tarafından 2 okula molotof kokteyli atılarak zarar verildi, bahçedeki direkte bulunan Türk...

09 Ekim 2014 Perşembe 11:48
Hilvan'da İki Okula Molotof Atıp, Bayrak Yaktılar






Hilvan'da İki Okula Molotof Atıp, Bayrak Yaktılar

Mustafa UFAK/HİLVAN (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, Kobani'ye yönelik IŞİD saldırısını protesto eden kimliği belirsiz kişiler tarafından 2 okula molotof kokteyli atılarak zarar verildi, bahçedeki direkte bulunan Türk bayrağı da yakıldı.
Gece geç saatlerde korsan gösteri yaparak yol kapatan kimliği belirsiz kişiler, Yeni Mahalle'deki 75'inci Yıl Ortaokulu ile Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Karacurun Anaokulu'na molotof kokteyli ile saldırdı.
Molotof kokteyli atılan ve camları kırılan 75'inci Yıl Ortaokulu'nda çıkan küçük çaplı yangın hasara yol açtı. Karacurun Ana Okulu'nda da güvenlik kamerasını kıran saldırganlar, okulun yemekhane bölümüne molotof kokteyli attı. Çıkan yangında okulda hasara yol açarken, saldırganların bahçedeki bayrakta bulunan Türk bayrağını da gönderden indirerek ateşe verdiği saptandı.

Her iki okulda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, bölgedeki kameraları inceleyen polis, olayı gerçekleştiren şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.