Hostesler ve pilot havalimanında kaza yaptı

Atatürk Havalimanı’nda uçuştan gelen kabin ekibini taşıyan CIP aracıyla bir yer hizmetine ait traktör çarpıştı. Kaza sonucu araçta bulunan iki kabin görevlisi ile pilot hafif şekildi yaralandı.

07 Kasım 2017 Salı 20:45
Hostesler ve pilot havalimanında kaza yaptı






Hostesler ve pilot havalimanında kaza yaptı


Atatürk Havalimanı’nda uçuştan gelen kabin ekibini taşıyan CIP aracıyla bir yer hizmetine ait traktör çarpıştı. Kaza sonucu araçta bulunan iki kabin görevlisi  ile pilot hafif şekildi yaralandı.

Atatürk Havalimanı apronunda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası şu şekilde meydana geldi: Apronda seyir halinde bulunan bir yer hizmeti şirketine ait traktör, uçuştan gelen kabin ekibini taşıyan CIP aracına çarptı. Kaza sonucu CIP aracında bulunan iki kabin görevlisi ve bir pilot yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. CIP aracı kullanan şoför ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.