İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 6 yaralı

Tunay YAZICI/ ÇİVRİL,(Denizli),() - DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Kaza, saat 15.00 sıralarında Çivril-Dinar karayolu Beydilli Mahallesi...

24 Temmuz 2015 Cuma 21:17
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 6 yaralı






Tunay YAZICI/ ÇİVRİL,(Denizli),() - DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 15.00 sıralarında Çivril-Dinar karayolu Beydilli Mahallesi yakınlarında geldi. Vergi dairesi müdürü olduğu öğrenilen ve tatilden Burdur'a dönen Hayrullah Ünal'ın (50) kullandığı 15 EH 909 plakalı otomobil, Dinar'dan düğünden döndüğü öğrenilen Ramazan Menteş (50) yönetimindeki 20 LB 222 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerini bildirdi. İki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada, Ünal'ın kullandığı otomobildeki eşi 47 yaşındaki Aynur Ünal ile diğer sürücünün eşi 52 yaşındaki Aynur Menteş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 17 yaşındaki Mustafa Ünal da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar Hayrullah Ünal, Ramazan Menteş, Ümmühan Azgun (60), Nagihan Semra Mındık (34) Nur Akgün (10) ve Yunus Akgün (12) sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazada hayatını kaybeden iki kadının cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.