İnegöl şehitler için yürüdü

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde teröre lanet protestosu gerçekleştirildi. Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK'nın askeri araçlar geçişi sırasında patlattığı mayın sonucunda şehit olan 16 asker için Türkiye...

08 Eylül 2015 Salı 00:30
İnegöl şehitler için yürüdü






BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde teröre lanet protestosu gerçekleştirildi.
Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK'nın askeri araçlar geçişi sırasında patlattığı mayın sonucunda şehit olan 16 asker için Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl halkı da sokağa döküldü. Saat 19.00'da İnegöl Belediyesi önünde toplanan İnegöl halkı, ellerinde Türk bayraklarla PKK'yı lanetledi. 200 kişiden oluşan topluluk dev Türk bayrakları açarak Atatürk Bulvarı üzerinden Anıt'a kadar yürüdü. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atan topluluğa araç sürücüleri de korna çalarak eşlik ettiler. Islık sesleri içinde devam eden yürüyüş Anıt önünde son buldu. İstiklal Marşı'nın ardından topluluk sessizce dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.