İnnova 12'nci kez Deloitte Fast 50’de yer alan tek şirket oldu

- Türk Telekom iştiraki İnnova Bilişim Çözümleri, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda bu yıl da yer alarak, bu listede 12 yıldır varlık göstermeyi başaran tek şirket oldu

11 Kasım 2017 Cumartesi 11:11
İnnova 12'nci kez Deloitte Fast 50’de yer alan tek şirket oldu






İSTANBUL (AA) - Türk Telekom iştiraki İnnova Bilişim Çözümleri, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda bu yıl da yer alarak, bu listede 12 yıldır varlık göstermeyi başaran tek şirket oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, her yıl Deloitte tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji kuruluşlarının belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın sonuçları açıklandı.

İnnova, 12’nci kez Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer almayı başararak, bu segmentte önemli bir ilke imza atan tek şirket oldu. İnnova, ayrıca “Big Star” kategorisinde “En İyi Performans Gösteren Şirket” ödülüne de layık görüldü ve kaydettiği büyüme performansıyla "Büyükler Ligi" olarak da bilinen "Big Star" kategorisinde en iyi performansı gösteren şirket olarak liderliğini pekiştirdi.


- “12 yıllık süreç kararlılık ve istikrarın göstergesi”


Açıklamada görüşlerine yer verilen İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, şunları kaydetti:

"Türk Telekom’un da katkısıyla büyümemizi kararlı adımlarla sürdürürken, farklı sektörlerdeki şirketlerin dijital dönüşümüne katkı sağlamaya da devam ediyoruz. Tamamen yerli kaynaklarla geliştirdiğimiz İnnova çözümlerinin sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada birçok alanda başarıyla kullanılıyor olması da bizleri ayrıca gururlandırıyor. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programında 12’nci kez yer almamız da bu kararlılık ve istikrarın önemli bir göstergesi.

Bunun yanı sıra bu yıl Big Star kategorisinde layık görüldüğümüz ‘En İyi Performans Gösteren Şirket’ ödülünü de İnnova’nın endüstriye kattığı değeri pekiştiriyor. Gelecek yıl da bu istikrarı sürdürmek ve Deloitte Fast 50’den yine ödüllerle dönmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen ve bu ödüllerle hepimizi onurlandıran tüm ekip arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
Türk Telekomİnnova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.