İnşaat işçilerinden eylem

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, yapımı devam eden 4 bin konutluk TOKİ inşaatının taşeron firmaya yaptırılan mobilya işinde çalışan 25 işçi, ücretlerini alamadıkları için eylem yaptı. Merkez Karaköprü İlçesi'nde...

21 Eylül 2015 Pazartesi 15:44
İnşaat işçilerinden eylem






Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, yapımı devam eden 4 bin konutluk TOKİ inşaatının taşeron firmaya yaptırılan mobilya işinde çalışan 25 işçi, ücretlerini alamadıkları için eylem yaptı.
Merkez Karaköprü İlçesi'nde yapımı süren 4 bin konutluk Maşuk evlerinde mobilya işlerini yapan 25 işçi, 2 aydır çalıştıkları firmanın kendilerine ücret ödemediğini ileri sürerek eylem yaptı. Firma yetkililerinin 2 aydır kendilerini oyaladığını ve maaş ödemediğini öne süren işçiler adına konuşan İmam Elitaş, "Bayram geliyor ve halen bizim maaşlarımız ödenmedi. Biz buranın mobilya işlerini yapıyoruz ve 2 aydır firmadan bir kuruş alamadık. Asgari ücrete çalışan işçiler olarak hakkımızı istiyoruz" dedi.

Bir süre çalıştıkları konutların önünde alkışlı eylem yapan işçiler, daha sonra işlerine geri döndü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.