İnsan Hakları ve Eşitlik Uzmanlığı Yönetmeliği yayımlandı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu TİHEK'te istihdam edilecek uzman ve uzman yardımcıları hakkında "İnsan Hakları ve Eşitlik Uzmanlığı Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayımlandı.

11 Kasım 2017 Cumartesi 23:51
İnsan Hakları ve Eşitlik Uzmanlığı Yönetmeliği yayımlandı






ANKARA (AA) - Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'nda (TİHEK) istihdam edilecek uzman ve uzman yardımcıları hakkında "İnsan Hakları ve Eşitlik Uzmanlığı Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnsan hakları ve eşitlik uzman yardımcılığı giriş sınavına ilişkin esasların düzenlendiği yönetmelikte, bu kadroya atanma ve uzman yardımcılarının yetiştirilmesinde izlenecek bilgiler ile uzmanlığa geçişteki usuller yer aldı.

Yönetmelikle, uzman ve uzman yardımcılarının görev, yetki ve sorumlulukları ile çalışma usul ve esasları da düzenlendi.

Öte yandan, Resmi Gazete'de Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunda sözleşmeli personel istihdam edilmesine ilişkin usul ve esaslara ilişkin tebliğ de yayımlandı.

Muhabir: Ali Kemal Akan

Anahtar Kelimeler:
Genel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.