İskelede dedektör köpekle şüpheli araç araması

Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de, şüpheli araç ihbarı üzerine Kabatepe-Gökçeada seferini yapan 57'inci Alay Feribotu'na binecek tüm araçlar dedektör köpeklerle arandı.  Çanakkale'de saat 19.00'da Kabatepe-Gökçeada...

12 Eylül 2015 Cumartesi 22:51
İskelede dedektör köpekle şüpheli araç araması






Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de, şüpheli araç ihbarı üzerine Kabatepe-Gökçeada seferini yapan 57'inci Alay Feribotu'na binecek tüm araçlar dedektör köpeklerle arandı. 
Çanakkale'de saat 19.00'da Kabatepe-Gökçeada seferini yapan 57'inci Alay Feribotu'na binmek üzere şüpheli bir aracın yola çıktığı ihbarını alan jandarma ekipleri, iskelede çalışma başlattı. Aracın plaka, marka ve modeli belli olmadığı için, Kabatepe İskelesi'ne gelen tüm araçlar, feribot rampasına girmeden önce durduruldu. Jandarma ekipleri tüm araçları dedektör köpekle kontrol etti. Kontrolden geçen araçlar, tek tek feribota alındı. Son aracın da binmesinin ardından, jandarma ekipleri bu kez feribot içinde yine dedektör köpekle arama yaptı. Herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmayan feribotun hareketine izin verildi. Jandarma ekipleri, iskelede bir sonraki feribota binecek araçlarda da aramalarına devam etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.