İstanbul’a kar ne zaman geliyor

Meteoroloji uyardı.Yazdan kalma günlere veda ediyoruz.Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği ülkemiz,bu akşamdan itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor.

12 Kasım 2016 Cumartesi 12:34
 İstanbul’a kar ne zaman geliyor






 İstanbul’a kar ne zaman geliyor

İstanbul'a kar hemen gelmiyor ama kar soğugu geliyor.Meteoroloji uyardı.Yazdan kalma günlere veda ediyoruz.Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği ülkemiz,bu akşamdan itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor.
   Hava sıcaklığının hissedilir derecede düşeceği ve yağışların etkili olacağını belirten Meteoroloji yetkilileri önümüzdeki hafta İstanbul’da hava sıcaklığının gece 2 derece olarak hissedileceğini belirttiler.Yine aynı şekilde İç Anadolu ve doğu Anadolu’da ise kar yağışının etkili olması bekleniyor.
   Özellikle İstanbul’da yazdan kalma günlerin yaşandığı ve ısının 20 derecenin üstünde seyretmesi yerini 15 derece birden düşen soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.İstanbullular özellikle geceleri hava sıcaklığını 2 derece olarak hissedecekler.Hava sıcaklığının düşmesinin yanısıra yağışlı havada önümüzdeki hafta etkili olacak.
   Yine Marmarada Bursa’da yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor.Bursa’da kış turizmi soğuk hava dalgası ile canlanacak.
   Hafta içinde kar yağışının görüleceği İç Anadolu’da gündüz sıcaklığı 5 gece sıcaklığı -3 olarak görülecek.Özellikle Erzurum,Kars çevresinde salı gününden itibaren kar yağışı görülecek.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.