İstanbul’a yılın ilk karı geliyor

Önümüzdeki haftadan itibaren yurdumuzu saracak soğuk ve yağışlı hava geliyor.

23 Kasım 2016 Çarşamba 16:22
 İstanbul’a yılın ilk karı geliyor






 İstanbul’a yılın ilk karı geliyor

     Önümüzdeki haftadan itibaren yurdumuzu saracak soğuk ve yağışlı hava geliyor.CNN Türk meteoroloji mühendisi Bünyamin Sürmeli Kasım ayı sonunda soğuk ve yağışlı havanın yurdumuz genelinde etkili olacağını söyledi.
   Bünyamin Sürmeli Marmara ve İstanbul için Kasım ayı sonunda vatandaşların kar soğuğuna hazır olmalarını ve göstergelerin tam net olmamakla birlikte İstanbul’a mevsimin ilk karının yağabileceğini söyledi.
 

Son verileri değerlendiren CNN Türk meteoroloji mühendisi Bünyamin Sürmeli ise ay sonu için uyardı. Kasım ayının son haftası için ciddi bir soğuk hava dalgasının görüldüğünü belirten Sürmeli, Marmara bölgesi için yılın ilk karının sinyalini verdi. Ayın son haftası için vatandaşların kar soğuğuna şimdiden hazırlanması yönünde uyarı yapan Sürmeli, göstergelerin tam net olmamakla birlikte İstanbul'a mevsimin ilk karının yağabileceğini işaret etti.
Son Güncelleme: 23.11.2016 19:00
Anahtar Kelimeler:
KarİstanbulSoğuk Hava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.